Centrifuge Killer Competition

Continuous recovery/concentration with Vibro Membrane Filtration

Replace your disk stack / high speed centrifuge for free

Vibro Membrane Filtration (VMF) enables continuous concentration of media using membrane filtration, thus offering an alternative to conventional centrifugal separation systems, such as disk stack centrifuges and high speed centrifuges.

VMF is ideal for pharmaceutical proteins, monoclonal antibodies (mAbs), insulin, starter cultures and probiotic products, extracellular and intracellular enzymes

VMF enables up to 96% API yield

Centrifuge with graphics over

Servicetekniker

Vil du være en del af en lokal virksomhed med globale ambitioner? Har du hænderne skruet rigtigt på og lyder en varieret hverdag med gode muligheder for at sætte dit eget præg på tingene som noget for dig? Så er du med stor sandsynlighed den kollega vi leder efter til at være med til at øge vores produktionskapacitet.

Om SANI Membranes A/S

Vi er en mindre virksomhed, der vokser hurtigt. Vores unikke teknologi bruges til membranfiltering i hele verden i mange forskellige industrier, bl.a. fødevarer, bioteknologi, pharma og vandfiltrering. Vores produktion gennemgår lige nu en stor udvikling for at holde trit med den stigende efterspørgsel på vores produkter. Som vores nye servicetekniker vil du være med til at gennemføre og sætte dit præg på denne udvikling.

Vi er et fleksibelt og alsidigt team, hvor vi alle løbende tilpasser os til den udvikling og vækst som firmaet går igennem. Produktionen, såvel som kontoret, er præget af iværksætterånd og en uformel omgangstone.

Arbejdsbeskrivelse

Som servicetekniker vil du indgå i et nyoprettet team, som varetager installation og servicering af vores filtreringsanlæg rundt om i verden.
Dine opgaver vil veksle mellem installation og test af nye anlæg hos vores kunder, samt fejlfinding og systematisk vedligehold, primært indenfor Danmark og resten af Europa, så der vil være 50-80 rejsedage pr. år af 2-5 dages varighed. Du vil primært rejse alene, men ved større og mere krævende opgaver vil du deltage i et team bestående af serviceteknikere og procesingeniører.
Når du ikke er på rejse, vil du indgå i vores produktionsenhed, hvor du deltager i projekter med montage og test af anlæggene, som du senere vil installere hos kunden.

Kvalifikationer

Du har en teknisk baggrund, som industritekniker, elektriker, automatiktekniker eller lignende. Du har erfaring med fejlsøgning og reparation af automatiske procesanlæg, og er hjemmevant i PLC-styring, elektriske og mekaniske systemer, samt rutineret IT-bruger.
Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, både internt og som repræsentant hos vores kunder. Du arbejder systematisk og kvalitetsbevidst, og er proaktiv og selvkørende i din løsning af opgaver.
Har du erfaring fra fødevare- eller medicinalindustrien og har du tidligere arbejdet med GMP er det en fordel.

Du behersker flydende dansk i skrift og i tale, og forståelse for engelsk i skrift og tale.

Ansøgning

For yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Peter Smith på 3147 5040 eller ps@sanimembranes.com.

Ansøgning og CV sendes til ps@sanimembranes.com